23 april workshop Zouk!

kijk op onze workshop-pagina voor meer informatie

Update 19 maart 2023

 

Beste dansliefhebbers,

Binnenkort kun je bij Drenthe Danst kennismaken met West Coast Swing.
Vanaf zondag 2 april kun je in 3 introductielessen ervaren wat deze dansstijl te bieden heeft. De lessen worden gegeven door topdocente Femke Hermens, deelname kost €25 per persoon voor 3 lessen.
Opgave kan door een mail te sturen naar: info@drenthe-danst.nl. Ook als u nog vragen heeft kunt u deze via de mail of een pb op een van onze social media-kanalen stellen. Voor een snelle impressie kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze
West Coast Swing-pagina.


  


Drenthe Danst verzorgt dansmiddag in de Paasbergen.

Facebookbericht van De Paasbergen

5 augustus om 14:27 

Woensdagmiddag kwamen in de Paasbergen de voetjes van de vloer. Drenthe Danst organiseerde deze dansmiddag. Er kwamen diverse dansen aan bod, van ballroom tot latin. Bewoners en personeel werden door de dansers op de dansvloer begeleid en het werd een prachtige show! Stichting Drenthe Danst bedankt voor het mooie initiatief!! 

Zie onze facebook-pagina voor een impressie van deze leuke middag.Heb je al gekeken op ons Youtube-kanaal

  


Een vriendelijke groet,

Team Drenthe Danst 
Kars, Jan, Hilco, Robert, Frederiek, Nina

  


Het doel van Stichting Drenthe Danst is om het dansen voor jong en oud te promoten in noordoost Nederland. Dit doen wij door het organiseren van workshops, lessen en dansavonden in de omgeving van Drenthe. Wij bieden een platform aan dansliefhebbers en dansdocenten.


Voor ideeën of suggesties kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@drenthe-danst.nl

 


Like Drenthe Danst op Facebook en volg ons op Instagram